brocante salontafel

Brocante salontafel

Bij een brocante interieur hoort natuurlijk ook een mooie brocante salontafel om het geheel compleet te maken. De brocante stijl is gezellig, chique en herinnert aan vroeger tijden. Bovendien is het een makkelijk interieur voor als je kleine kinderen hebt omdat een krasje of een deukje in de tafel juist bijdraagt aan de antieke sfeer.

Wil je dus een stijlvolle inrichting die wel tegen een stootje kan dan is brocante heel geschikt en met een brocante salontafel heb je toch iets stijlvols maar hoef je niet de hele tijd op te letten dat de tafel niet beschadigt.

brocante salontafel

Brocante salontafel; waar koop je die het beste?

Een brocante salontafel is tegenwoordig overal wel te krijgen. De brocante stijl is zo ingeburgerd dat elke meubelwinkel wel een brocantelijn heeft. Wil je graag voordelig uit zijn, dan is het slim om eerst je licht op te steken op internet. Je kunt er bekijken welke modellen er zijn, wat de prijzen zijn en de prijzen van verschillende handelaren met elkaar vergelijken. Online is dat makkelijk en zo vind je vaak écht de beste prijs.

Wil je echt een goedkope brocante salontafel dan moet je op zoek gaan naar een meubeloutlet of sites als Markplaats in de gaten houden, dat kost je wel iets meer tijd, maar is wel de moeite waard.