Design salontafel Hoogglans

Design Salontafel Hoogglans

Een design salontafel hoogglans heeft een verfijnde uitstraling en tegelijkertijd heeft het ook iets vrolijks. In een modern en strak interieur komt een design salontafel hoogglans het beste tot zijn recht, hoewel het ook prima bij andere inrichtingen past.

Design Salontafel HoogglansHoogglans meubels worden meestal met robots bespoten om een zo egaal mogelijke laklaag te krijgen. Juist omdat het om een lak gaat, zijn zo’n beetje alle kleuren verkrijgbaar. De populairste kleuren zijn waarschijnlijk zwart en wit en op de derde plaats rood. Kleine tip: als je gaat voor een felle kleur, zorg dat dan de salontafel in dezelfde RAL-kleur werd gelakt als je andere eyecatcher. Heb je een mooie, opvallende SMEG-koelkast? Wel, dan is het zeker een leuk idee om exact diezelfde RAL-kleur terug te laten komen in je hoogglans salontafel.

Bij het uitzoeken van een design salontafel is het belangrijkste waar u op moet letten de kwaliteit van de lak.

Als de tafel met een mineure kwaliteit lak behandeld is, glanst hij minder en ontstaan er heel snel krassen; één van de belangrijkste kenmerken van een design salontafel hoogglans is tenslotte dat hij glanst! Vraag de verkoper ook wat de beste lak is.

Een samenstelling van UV-lak en PU-lak (polyurethaan) zorgt voor een mooi hoogglanseffect en een maximale krasbestendigheid. Ook is het zo dat je op een goede kwaliteit hoogglans lak minder snel vingerafdrukken e.d. ziet.

Voordelen van hoogglans zijn het uiterlijk en ook het feit dat het zo makkelijk schoon te maken is. Nadeel is dat stof of krassen (als die erop komen) erg zichtbaar zijn.