landelijke salontafel

Landelijke salontafel

Houdt je ook zo van die gezellige landelijke sfeer? Woon je het liefst op een boerderij of richt je je huis zo in dat het op een oude hoeve lijkt?

Een landelijke salontafel is dan precies wat je zoekt. Waar voorheen grenen meubels toonaangevend waren voor de landelijke stijl, is het tegenwoordig meer brocante en de combinatie van wit gelakt hout met een naturel tafelblad. Vaak met extra gefreesde sierranden en krullen.

Landelijke salontafelKortom, het resultaat is tegelijkertijd stijlvol en robuust. Met een landelijke inrichting en een landelijke salontafel heb je een nostalgisch interieur dat heel wat kan hebben.

Landelijke salontafel kopen

Om meubels met een landelijke stijl aan te schaffen is niet zo moeilijk. Gebruik het internet om goede en voordelige adresjes te vinden. Je komt er zo ook achter welke modellen er zijn en wat de prijzen ongeveer zijn.

Vergelijk ook de prijzen van verschillende meubelzaken want daar kan best nog een behoorlijk verschil tussen zijn. Denk wel eerst goed na voordat je een landelijke salontafel koopt, want zo’n tafel is gemaakt van stevig hout en zo vervaardigd dat hij nog jaren meegaat. Wil je écht online winkelen? Let dan goed op. Vaak kan je toch even gaan bezichtigen, en dat is zeker voor een duurdere salontafel zeker de moeite. Onze lezer Joris liet ons weten dat de meeste webshops je zelfs korting kunnen aanbieden als je voor afhaling kiest: twee vliegen in één klap!

Een degelijke tafel waar je nog heel lang van kan genieten en die deel uit gaat maken van jullie familiegeschiedenis!