steigerhouten salontafel

Steigerhouten salontafel

Steigerhout is de laatste jaren enorm populair geworden. Het heeft een stoere, robuuste uitstraling en je kunt er dan ook een strak en modern interieur mee creëren dat toch een warme sfeer heeft.

De grijzige kleur van hout is goed met allerlei kleuren te combineren. Je kunt het bijvoorbeeld prima combineren met zilver en zwart voor een interieur met elan. Gecombineerd met ruwe wollen kleden en kleurige kussens geeft steigerhout weer een hele andere indruk. Kortom, je kunt er alle kanten mee op. Ikzelf vind het vaak het mooist in een moderne woonkamer met hypermoderne elementen zoals een grote televisie of een hypermoderne oversized fauteuil.

Steigerhouten salontafel

Een steigerhouten salontafel mag daarbij in ieder geval natuurlijk niet ontbreken. Het grote voordeel van een steigerhouten salontafel is dat een deukje of krasje niets uitmaakt, het voegt juist iets toe aan je tafel, en het dus een ideale tafel is voor een druk gezin met kinderen.

Een steigerhouten salontafel is geen aandachtstrekker in veel gevallen, en past dus goed in een woonkamer met moderne, opvallende zetels of een groot tv-meubel met een opvallende, grote 8k televisie in 80″+ formaat.

Goedkoop

Steigerhout is daarbij ook nog eens goedkoop; het wordt gemaakt van materiaal dat anders op de sloop terecht zou komen. Dus ben je ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig. Omdat het materiaal tegenwoordig in de mode is, kun je eigenlijk overal wel een steigerhouten salontafel krijgen.

Kijk eerst eens op internet waar en hoe duur je een steigerhouten salontafel kunt kopen, door verschillende handelaren te vergelijken kun je de voordeligste tafel uitkiezen. Tip; kijk ook eens bij een meubeloutlet bij jou in de buurt!